Thursday, 27 October 2011

27-10-2011 GANGSTER!

salam..

ala anak mama skalian..bucuk2 ...rndunye diew...chomey cangat3...mishing i kew?
(mmg sangap kaki lah lau ade y gune ayat + ejaan tu! perlu kew gune cmtu..*uppsss..ahha)

kan ke senang tanye.."oit..rndu ak ke?"..

ape ssh laaa..hishhh...hehhe..(tbe2 ter-emo)..

*first of all...nak mohon maaf pd sume y kenal diri ni sbb ade sesetengah shbt2 y saye xdpt luangkn ms sgt bersama krn atas alsan trttntu...doakan sy berjaya..ampunkan saya dan insyaallah psti sy akan cuba u luangkn ms berharga sesama anda.. p/s: shidah (rumate..msti die ingt aku buat blik cam hotel daaa..haha); ashraff;zai;dayah; DLL...
(jemm..skema mapan gile ayat aku.jgn prtikaikan..lau nk dpt tempeleng kiri aku silakan)..

second of all ..err..xwujud ye perkataan tu...jgn ikut..ehhe

oh yes girly and buayi..ahha..
hari ni aku rasa gile baik hati sangat sungguh sekali sebab tringin nak share beberapa thing dengan korang..
bese duk luahan prasaan je kan..(ahha..biaq lah..blog aku bukan milik kauuu..)

this is more focus on guyyii..
banyak posting aku baca pasal

"apa y pmpuan ptt tahu psal laki"
"apa yang laki xsuke"
"apa yang laki suke"..
" apa yang laki buat pd ms lapang...."...
(sume pasal depa je..huh)

BLA..BLA...BLA... SO ON..
hri ni topik ak adelah pasal
" MACAM MANA NAK BUAT RUMATE KORANG GILA"
ok.tipu..

sebenaqnya..
"APA YANG LAKI PATUT TAU PASAL WANITA"

(almaklumlah..laki ni kan slow skit/banyak..kenelah amik tau kannnnnnn)..ahha

1- korang kene tau yang pompuan falling in love..tak smestinya si buayi kene ade semuanya.. *which is korang mmg xperfect pun u dorang dan sbliknya*.. maybe korang xckup segak..bergaya..romantik tapi korang perfect kat hatinya itu yang sangat3 penting..tak semua perempuan materialistic tau..macam saya...:P

2- korang juge kene tau yang bile perempuan nangis bukan sbb beliau ngade2 ke gedik2..which sometime korang suke ungkapkan " ishh..gedik betul..skit2 nak ngis..lemah betull derrr"
hello bro...nooooo okay! perempuan ngis sbb sbnrnye dorang tgh cari kkuatan u trus tabah sayangkan korang tau tak... korang mampu????? NON-MAMPU.




3. bile tibe cik mek ni mengamuk tak tentu pasal msti korang stress gile tahap PHD kan..ok..aku faham prasaan tu..
tp percayalah bro dorang marah sbb sangat mengambil berat pd korang n sayangkan hangpa.. bro..penah x denga marah tandanya sayang...(^_^)

(comel kannnn)..


4. HEY U ALL kene tau yang kaum hawa ni memang suke bcakap..(tak terasa tak terasa)..perempuan bukan bermaksud nak wat korang ni rimas..but nk hangpa kenai depa denga lebih dekat ag..ok..bayangkan..(cepat bayangkan..ade cloud tepi kepala tuuhha)... 
assume lah ade pasangan ni..due2 pndiam..x ke boring time tu...kenelah ade sorg gile kuat bcakap dengan sorg ag bese.. mgnet kutub berlainan lah baru akan menarik..kan kan kan..(aku siap gune pendekatan saintis ag tauuuu..kau mmpu?hahha)..
but believe me lah..aku thumb print..andainya korg dapat pasangan yang ske bcakap..tbe2 satu hr die tak berckap..gile sure korang akan rasa mcm sunyi dan something wrong missing somewhere..kan?



5. ha..ni part aku paling suke..ehhe..korang kene tahu yang bukan korang SATU-SATU nya lelaki yang maujud kat dunia ni..apa salahny depa berkawan slagi xlebih2..macam lah korang xde kawan perempuan kan..kenalan ke..sebelum berpasangan korang dah tau dia ni mmg banyak mmber laki..bile baru couple dah start sekat2 lak..wah3...sekati je..ingat..belum kawen ag kannnn... (terasa ke??pdn muke)..
kalau depa nak curang..buat ape depa buang masa dengan korang..?percayalah..perempuan tak suke curang..lainlah korang..ade perempuan ngurat sikit..trus je ngaku single..yang sorg ag dah dicampak ke laut dalam,..hempehh..pffftt.ahhha..


LAST TOUCH UP!


HEY SAHABAT2..POST NI BUKAN SKE2 HATI AKU NAK BUAT..
THIS IS TYPICAL ONE..
BUT THE MOST IMPORTANT SEKALI ADALAH..


COUPLE ITU HARAM!! 

ISLAM MENGANJURKAN PERCINTAAN SELEPAS PERKAHWINAN..
INSYAALLAH ENTRY SETERUSNYA AKU BUAT PSL ENAKNYA BERCINTA SELEPAS KAHWINNN!!~HEHHE

dicipta engkau dari rusuk lelaki..
bukan dari kaki untuk di alasi
bukan dari kepala untuk dijunjung..
tapi dekat dibahu untuk dilindung..

hey..laki..kamu pula jgn trllu menyanjung wanita yang bukan mahrammu..
dekatkan diri dengan Allah ..:)



ERR..kenapa aku banyak gune dorang untuk tunjukkan perempuan..bukan 'aku"..waaaa..


WORDOFTHEDAY:QUOTE.GIRLS.GUYS

diluar terlakarnya pelangi redha-Nya..
disini masih mengharap gerimis kasih-Nya..

-bib slave of Allah-







No comments: