Wednesday, 7 December 2011

08-12-2011 2.04am SUSHI TUNA

salam..
dei..
ahaha..anyone guys who miss today or everyday??


hahaha...(konon*)
sape yang tak rindu aku diberi kad kuning..prittt!!!~(bnyi wesel)



today being as Mc in anugerah dekan Fak..alhamdulillah brjln lncr..hmpir trbatuk kat depan td...


then de diskusi  tentang Auku kat fak..
emm...wondering..y do some people tak berani utk menerima kbnran??
kenapa perlu diskusi tu dbhntikan tnpa alasan yg kukuh??
knpa perlu takut pd isu AUKU kalau yang telah dimeterai pd asalnya dirasakan betul??
kenapa xde pihak yg spttnya ( as*****i) dtg  u  bg pnjelasan??
knpa bagi seribu alasan kalau smmgnya xmmpu buat??
just admit dear..
hmmmm...KELAKAR TATKALA ADA YANG MENGGELUPUR UNTUK 'MELIHAT" KEBENARAN...
yes..thats status for them who terasa..:)
im really looking forward to any discussion (yang ilmiah) tntg kerelevanan auku ni..
yeah..serbuan dibuat td..im not fear at all insyaallah..


because i as mahasiswa really have the right to know..
kalau isu tu dah bercanggah dgn perlembagaan..wat for it still be used in university and private college??
argh...too much question from answers..
try to find answer by mself ..:)




ok..setrusnye..nak  sharing skit dengan sume yang senget dan mereng..hak89...


(pehal gambar korang de kat sni??ahhaah)*gurau*

iblis laknatullah membisikkan kepada para wanita bhw apa jua pakaian trmasuk hijab takde kaitan dgn agama, sbaliknya ia hanya skdr pkaian atau gaya...bak kate org moden ni PESENNN...

cmne ek care BELIAU??ahhaha

1- membuka Bahagian Tangan.
~_~  besenye telapak tgn dah terbuka, maka syaitan dtg dengan riak nye utk bisikkan pd pompuan spy ade sdikit pningkatan pesen..iaitu mmbuka bhgian siku smpai telapak tgn...wow...kemonlah...xmodern r gittew...kampung lah u ni..ahahha

"ah!!tak ape2 kan...kan msh pakai tudung dgn baju pnjg"

akhirnya wanita ni pn buatla  suruhan BELIAU..trnyata laki yang tgknye juga sprt bese yg mcm xde prasaan..

syaitan pn brbsik, HAH..TAK APE2 KAN???SEEE..


2- MEMBUKA LEHER DAN TANGAN
~_~ dah bese dgn nmpkkan tgn ni..syaitan prut bncit dtg  utk bg arahan br...

" kan dh bukak tgn..kenelah mningkat skit pesen tu kan...buka skit bhgian dada tu..kan sksi dan mnarik..ttpi jgn lah sbut sbgai pkaian terbukak, hnye sikit je..yelah kan musim pnas skang..amik angin..cubalah!! org len xheran pun sbb yg trbukanye skit je..kan kan kan..."

yes!!maka dipakailah fesyen trbaruuu yg terbukak bhgian leher dan dadanya dr fesyen setengah lingkaran hngga feseyen brbentuk "V"..wooww..menarikkk..(ke neraka)

3- BERPAKAIAN TAPI TELANJANG...
~_~  syaitan y makin rpt dtg bg arahan dpd jeneralnya..

" pakaian ko ni dah outdated lah minah..y not ko try baju yang ag baruuu! byk g kain y agak tipis, bentuk lak dibuat ikut bdn montok ko tu..perghhh..marveles doo.."

tergodalah sang wanita ni.." emmm..maybe xde mslh kowt..ala..kan potongan pakaian msh pnjg, bhan dgn pesen je yang berbeza..msti aku nmpk ag feminin..."..

maka jadilah mereka wanita yg disebut Nabi SAW sbgai kasiyat 'ariyat (berpakaian tp telanjang).


4- AGAK TERBUKA SEDIKIT
~_~  dah muslimah ni kenakan pkaian yang ketat tu...syaitan tg smbil nyyi lalalallala~

"hish...baju ni susah lak nak buat jalan atau duduk..yelah kan smpit..kan lagi senang lau belah smpai lutut atau smpai peha r senang...selesa gileee..."

cubalah depa ni...dan trnyata benar dgn belahan tu senangnye nak duduk..awww~

5- TUDUNG SEMAKIN KECIL
~_~  feewwiittt...syaitan dtg lg!! gune ayt g power lak..yelah,..kn nk tmbh mmber dlm klab..hihi..
tjuannye adalah utk wanita mnampakkan bhgian auratnye..

"OH!!lupe lak..lau pkai bju cmtu..tdung besar xssuai r minah..kan de tdung kecik2 yang comei tu..bialah padan skit..tudung jugak tu kaaaaan..."

6- TERDEDAHHH
~_~  Si wanita dah selesa sgt dgn fesyen baru yg dipakainya itu..syaitan dtg memberi buah idea ag...
"fooyyoo...cntiknye rmbut minah..kan lagi slesa lau xpakai tudung..leh potong rmbut ikut artis kat lua tu...cntik kan??pastu leh kale mcm2 kat rambut tu...warna pelangi pn leh..:)"

yes!!! die bjaya sekali lagi!!!!

7- BUKA SEMUA!!!YEEEHAAA~
~_~  syaitan dtg ag...
"kalau langkah kaki kau masih xslesa, maka cubalah kamu crik kt midvalley ke ape ke fesyen yang ag mnarik..kan skang dah de byk skirt sparuh betis dijual kat psrn??xusah trllu trdedah..kalau ukur2 pn 10cm je pun...xbg kesan sgt...nnti dh bese skit belilah yang atas ag..ahhaa.."

perghhh..syaitan dah pndai jd penasihat pesen broo..

kadang2 wanita tu trfikir...betul ke ape yang die wat ni..xsalah dgn agama ke...
perghh..laju btul..xsmpat hbs fikir ag syaitan dtg ag..sambil menyahut...

" deii..mne de slah...kan skang ni zman dah mden..kite pn kenelah ikut arus kan.."

"tetapi..ni xjadi fitnah bg kaum lelaki ke??" Kata hati wanita yang curiga..

" fitnah??ahhh...kalau kaum laki lihat bhgian tbuh wanita yang terbuka, malah senang dan mengatakan OOH atau WOW..bukan ke ini bererti dah tak de ftnah ag sbb suke same suke??" hasut syaitan...




begitulah ssuatu yang seakan2 mustahil utk dilakukan...namun syaitan tak pernah bhnti utk bisikkan hasutan2 jht smpai saat kematian!!

hingga nnti satu ketika nnti (sori slah ayat..) akan mncul idea utk mndi kolam renang tak pun di pantai secara terbuka!!!! dimana hnye dua bahagian yg ditutupi iaitu kemaluan dan buah dada!! NAUZUBILLAH!!!

so..pikir2kanlah muslimah skalian..
sng je syaitan ni dtg dlm fkiran...
lau lalai skli hbslah..
hrp kite suma dpt jd muslimah yang diredhai Allah~

sbb syaitan sgt suka bg janji kosong yang manis!!

WORDOFTHEDAY:AUKU.SYAITAN.MUSLIMAH

diluar terlakarnya gerimis redha-Nya..
disini masih mengharap gerimis kasih-Nya..









4 comments:

Anonymous said...

huhu...
best2...
tp mcm tau2 je setan ckp mcm 2...
hehehehe..

_zai@action kamen_
beam3

Nurul said...

mcm mne la dye xtaw..syaitan kn kwan baek dye...hahhahaha

TINTA GERIMIS said...

ZAI~ teka je...kot2 lah korang ckp cmtu kan..:P

nurul~deeeiii...lau gitu nape die de sbut nama ko..die kate AMPUN TUAN TIQAH...KO SULTAN DIE EKK..:p

Anonymous said...

dah2...
xmo gadoh2 k...
berebut plk nk gelaran sultan...
due2 amik la gelaran 2..
hahaha...
_zai@action kamen_
beam3