Thursday, 22 December 2011

23-12-2011 5.48am PUBLIC PHONE

SALAM GIRL AND GUYYI YANG CUTE..mcm aku..
ade yang blum bgun sbuh ag...
dei..bgun daaa..xkan nak tggu sbuh dinosor br nak bangun...ehhehe


aku br je smpai dr umah pak mertua aku..*jgn kcewa ye korang*..:P
mksd aku dari library daaa..jap ag kul 8.30 ade presentation proposal tesis aku..
ya allah..memang aku dah siapkan sumenye..tp still gemuruh nak kene hentam sat g...
tadi lak spttnye aku dan rkn2 aku siapkan satu ag essmen...tp ntah knapa kpala aku xleh trime satu bnda pun yang die ckp.. :'(...im keepin not understand ape khndak essemen tu...

mungkin byk sgt dosa aku smpai Allah hang kan kejap otakku..
aku xtahan...
mengalir airmataku di surau smbil mnadah tgn pada-Nya..
aku sgt bhrp Allah mmberikan aku bantuan..;"(

SAHABAT (IZZAT, AWAN, TQAH)..SELAMAT MAJU JAYA DLM PMBNTANGAN NNTI OK?INSYAALLAH..SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN URUSAN KITA.. :)

 IZZAT: MAAFKAN AKU SEBAB XBANYAK BANTU UTK KALI INI..MAAFKAN AKU..AKU RASA BERSALAH SBB XBYK BG INPUT..;'( DAN MENYUSAHKAH KAU DN AWAN..


----------------------------------------------
JENIS2 PASANGAN YANG KORANG KENE TAHU.

- AWEK CUN + BALAK HEMSEM
~jenis psgan ni besenye rileks je..xkecoh2 pun..duk tayang "baby2" "hug ketat2'  ' <3" die tu kat FB ke ape..hatttuih.. 

-AWEK CUN + BALAK XHEMSEM
~besenye awek yang cun mst dpt laki yang xhensem kankankan? ag 1, cube tgk2 laki tu..ade satu macam muka bangga die sebab amoi die cun (ke??)..kdg2 laki tu mesti pakai SPEC hitam sbb nak kasik hensem skit wpun sebenarnye x..ahha ..malam pun lau leh die nak pakai spek hitam tu..pffftt...lau phati gak, laki tu suke buat yang gile tak kelakar sbb nak amik phatian amoi die tu kununnya..yang awek die ni trpaksa r gak buat2 tayang gigi mungkin sbb dompet laki tu berkepuk-kepuk dan kete yang cun ag dpd minah tu walaupun muka laki tu macam jambatan goyang2..ahha

-AWEK TAK CUN + BALAK HENSEM
~xaci..xaci!!ehe..ter emo lak..ahaha..over kau bib.. :p korang leh nmpk awek tu gile cow-cow pegang tangan balak die (hisshhhhh..bukan mahram r minah oiii!!) sampai xnak bg lepas..takut balak die crik yang len..ahha..public affection yang overdue pun dibuat oleh minah ni..dei...org geli gelemen dooo...xdenye org nak ckp "euwwww...sweetnyewww dowrang niewww"..pffttt..

-AWEK TAK CUN + BALAK XHENSEM
~ramai terasa ke?sori3..hhaha...jenis ni xde sape amik peduli pun..ahaha..ish3..prejudis sgguh korang..



-GROUP OF MINAH + 1 MAMAT
~besenye sllu dpt dilihat kat kedai mamam...seorang mamat dikelilingi kwn2 minahnye..utglaaaa~ahha..paling best lau dapat stalk psl perbualan depa..kalau korang prasan, sambil dorg mencekik, laki tu ckp paling byk smbil wat lwk 'bijak" ...

-MINAH CUN PAKAI BAJU SEKSI/A
~feuuuwww...rmai gille yang akan pandang minah ni..rasa HOT kan??beb..HOT lagi neraka ehheh...minah ni rasa best gile org tgk die..taulah seksi die tu marveles..ehhe..xpelah..raya nnti kite sedekahkan die kain lebih skit..kain kapan ke..murah dan suci..:)) kankankan..

-MINAH TAK CUN PAKAI SEKSI
~ya ALLAH!!! seksanya mata..nite mare dooo..sakit mata org yang tgk...pastu ade lak org gelakkan hang..euuuwww..so poor of u..spesis ni suke tipu diri sendiri dengan mngatakan bahawa " I WEAR SEXY AND I FEEL GOAT GOOD.." takpun " HEY U, I HAVE THE RIGHT TO WEAR ANYTHING I WANT"...depa rsa cntik sgt kot pkai cmtu..ehhe..padahal...ehhe..xnak lah ckp..kang kata aku ni radikal lak..

-MUSLIMAH BERPURDAH/TUDUNG LABUH
~seee..ayat aku pun xsnggup nak gune perkataan 'minah' atau 'awek'..rasa nak hormat je..masyaallah..ssguhnya dorang sngguh mnjaga maruah diri...sungguh indah...xtau nak ckp ape..:)..calon isteri solehah tu..


peringatan: couple tu kan haram..xkisahlah korang ni dah tergolong dlm pasangan jenis mana pun..hnye satu jnis pasangan yang diterima Allah~ pasangan suami isteri yang sah..  :)
kite sbuk duk gelakkan orang..tp berapa org sedang gelakkan perlakuan kite,.pahala kite dahlah sedikit..janganlah negatifkan pahala tu..kang nak bayar guna ape?kad kredit??ahhaha

"wahai pemuda-pemuda, sesiapa diantara kamu yang mampu untuk berkahwin, maka berkahwinlah kerana dengan berkahwin dapat menundukkan pandangan dan menjaga kehormatan diri"
(riwayat Bukhari dan Muslim)


dalam hadis pun RASULULLAH xmnyatakan psl psangan couple..sbb ianya mmg x diunjurkan dlm Islam..
muslimah sekalian...Allah sygkan kita sbrnnye..
pas kahwin jalanlah pegang tgn ke..kaki ke..xd sape nak marah..:P

untuk muslimin lak..kalau di atas tanah ade sebiji gula-gula yang terbuka kulitnya dengan gula-gula yang terbalut kemas ag dengan pembalutnya, mana satu kamu ambil untuk dimakan??

tepuk dada tanyalah iman ;))

salamun alaik!!


WORDOFTHEDAY:HANG.PASANGAN.GULA-GULA

diluar terlakarnya pelangi redha-Nya..
disini masih mengharap gerimis kasih-Nya..

(n_n)//

2 comments:

Anonymous said...

saye nk yg last skali 2...
bertudung labuh dan berpurdah...
_zai@action kamen_
beam3

TINTA GERIMIS said...

insyaallah...saya doakan zai dpt muslimah yang mcm tu..amin ya Rabb..;))